Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам да попитам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искам да попитам

Знае ли някой къде мога да намеря това нещо
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126295 или ако някой има самата платка и не ползва тази аларма да свирка защото не ми работи а искам и аз да си ползвам заводската аларма.

Благодаря! И дано не съм сбъркал мястото на темата ops
    145 1.6 boxer 103 hp 96'

Пич аз мисля че доста трудно ще намериш защото азлични досега не съм виждал 145/6 с оригинална аларма но имаше май някой във форума с такава потърси с търсачката
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А да попитам копчето на оригиналния ключ за какво служи! Аз досега не съм го използвал а на старата изобщо нямаше копче с лампичка на ключа. Аз също си мислех че или е фабрична аларма или контролира централното, но като го натисна и нищо не се случва!
      Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Първоначално публикувано от ultrashock
        А да попитам копчето на оригиналния ключ за какво служи! Аз досега не съм го използвал а на старата изобщо нямаше копче с лампичка на ключа. Аз също си мислех че или е фабрична аларма или контролира централното, но като го натисна и нищо не се случва!

Ти имаш ли го това нещо което съм показал ако го имаш трябва да направиш една схема та да може да ти разпознае дистанционното а ако имаш друга аларма то това копче на ключа става излишно и се пак ако го имаш този приемник и не го ползваш да измислим нещо ....
        145 1.6 boxer 103 hp 96'

Comment

Не приемника го нямам само ключа с копчето което незнам за какво служи.

Comment

За централното е и е с 2 батерийки, така че ги смени и вероятно ще тръгне
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

С една батерийка е ключа, и батерийката си бачка но незнам как да го програмирам да заработи с централното. На тавана в колата до лапите има едно диодче и едно копченце но си нямам и представа как да го накрам да разпознае ключа. Доесга го бъзиках и никакъв резултат, то трябва и акъл

Comment

Working...
              X